Adio…visul frumos s-a terminat! S-au trezit “cățeii” din visat! (însemnările unei seri cu iz finlandez)

Puncte de vedere virtuale, înjurături, amenințări dar și zeci de mii de vizualizări. Rezultatul unui articol ce nu s-a vrut un comunicat dar, care a subliniat adevărul ascuns în spatele unei bucurii prostești colorată în roșu și alb cu iz provincial. Descoperim, printre rânduri, filmulețe, poze și comentarii că există o alianță între peluze dar, care nu are ca scop susținerea echipei naționale ci mai degrabă distrugerea celui mai unit element ultras din România, Sud Steaua (vă cam roade). Le mulțumim pe această cale pentru „grija” pe care ne-o poartă și îi rugăm insistent să povestească și ce s-a mai întâmplat între timp, cu aceeași ardoare cu care-și primește Elyass „firmiturile” de la Onțanu.

Cu siguranță nu va spune nimeni nimic despre seara finlandeză, drept pentru care ne permitem să așternem doua-trei rânduri de dragul cititorilor și a „cățeilor internauți” care nu reușesc să umple stadionul la comemorarea lui Hîldan dar care simt nevoia să-și dea cu părerea despre evenimente la care n-au fost.

În spiritul unității pentru echipa națională ne cumpărăm bilete la Peluza Nord, acolo unde la meciul România – Grecia (meci la care Jandarmeria a avut grijă să nu participăm) se striga de zor „Steaua București unde m…i mă-tii ești!” sub stricta îndrumare a cancerului peluzelor, Elyass.

Ajunși la fața locului (vezi poză) constatăm că suntem singuri, că „eroii” de pe Groupama Arena, deși se anunțaseră 5000 pe „feisbuc” exact în Peluza Nord sunt de negăsit. La un moment dat apare o meclă strâmbă din Obor, Bucurică pe numele de familie. Dăm sa-l salutăm prietenește, Jandarmeria spune „NU!”. Expresia feței spune tot: Gaz pe foc – Adio…visul frumos s-a terminat! Adio…nimic nu mai are rost, se aud doar pașii grăbiți în noapte…sau în stadion, pentru că omul Federației dă doua-trei telefoane și cu ajutorul oamenilor ”de sus” își muta minionii la Peluza Sud de unde, pe durata meciului se aude același refren ”tricolor” – „Steaua București unde m…i mă-tii ești!” Ne facem datoria de români și răspundem cântând ”România”.

SudFinlanda

caini5000

Hoban aduce un punct României și rămânem în cărți pentru calificare. Vrem unitate! Gândul ăsta nu ne dă pace și la sfârșitul meciului mergem să-l așteptăm pe coregraful PSD-ului ca să-i cerem câteva impresii la cald despre meci, peluze și ce vom face pe viitor pentru băieții lui tata Puiu (ha). Nu-i chip să ajungem la ”împărat”, e flancat de oamenii sistemului mai ceva ca Iohannis.

Resemnați și cu gândul la meciul cu Insulele ”Feroce” trecem pe la ”oficială”. Surpriză! Dăm nas în nas cu băieții veseli ce cântau pentru națională – „Steaua București unde m…i mă-tii ești!”. Trăiesc din filmulețe și prind curaj. Se aude ”Spurcații bă!”. Un ”cățel” cu șepcuță roșie se pune în gardă și încearcă să-și grupeze atleții printr-un fluierat subtil peste umăr, un fluierat care iese tremurat, fără vlagă și fără efect. Ne apropiem de ei să-i salutăm, fug (oare de ce?), un sprint excepțional care le-ar face invidioase chiar și pe Ella Kovacs sau Lidia Simion. Câțiva au soarta Vânătorului prin iarba udă din fața stadionului (apropo, tot chiaun să fie și acum marele vânător?) alții, în lipsa scărilor și a curelelor ajung numai decât acasă, stau bine la gambe.

Pe ”feisbucul” patruped a dispărut patriotismul, nimic despre meciul naționalei cu Finlanda și prestația celor 5000 de nimeni. În Ghencea liniște, nu mai apar poze de grup în miez de noapte cu subînțelesul ”Vă căutăm”. Deși e întuneric și lumea doarme, în blocurile reabilitate de Onțanu ”cățeii” s-au trezit din visat iar Moflea nu mai caută de mult Sudul Stelei pentru ca nu știe nici măcar unde e cel al lui dinamo.

În țară ”vitejii” rămân fără motive de bucurie și cu amintirea unor țipete cretine la clinciul de la Budapesta și-ncep să cadă primii aliați – s-a dus pe p*%ă Sud Galați!

12112193_479827025519364_4326150163884449487_n (1)

P.S. Rândurile de mai sus sunt sigurele lămuriri pe aceasta tema iar ulterioarele comentarii sau replici nu ne interesează și nici nu vom răspunde. 

(powered by ShadowS )
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s